vrijdag 1 januari 2016

2016Happy New Year! Dat 2016 het mooiste jaar in jullie leven mag zijn tot nu toe en dat al jullie dromen uit mogen komen! ♥

Voor ons wordt het sowieso een bijzonder jaar: Het geboortejaar van onze dochter, hopelijk de mogelijkheid om te verhuizen en wellicht zelfs een bruiloft!
We kozen ervoor om lekker binnen te blijven met Oud&Nieuw. Maar thuis is ook zo saai, dus huurden we een kamer in het Inntel Hotel aan de Maas. Met uitzicht op het vuurwerk! Uitgebreid in bad, met mijn feestpak aan in bed oudejaarstelevisie kijken (ik had me verheugd op de oudejaarsconference, maar vond 'm echt enorm saai..!), de Top 2000 luisteren en lekker zelf meegebrachte hapjes en oliebollen eten. Het vuurwerk om 00:00u was prachtig! En om 01:30u was ik kapot, maar dat mag ook wel in de laatste weken van mijn zwangerschap toch?
Vanmorgen ben ik de dag begonnen met een nieuwjaarsduik in het zwembad en wat ontspanning in de sauna, heerlijk! Onze laatste Oud&Nieuw met z'n 2-en, is dat geen raar idee?

Q: Hoe was jouw NYE? Goede voornemens voor 2016? Ik doe er niet meer aan, ik laat het nieuwe jaar en alle avonturen helemaal op me af komen!


1 opmerking:

  1. en heel fijn en gezond nieuwjaar en met jullie baby'tje die al bijna komt zal dat helemaal goed gaan en ik hoop dan ook dat dat allemaal goed gaat! Liefs Xx

    BeantwoordenVerwijderen

Speak up! Ik waardeer het! ♥