ABOUT ME


Linda van Tienen-Korner
Rotterdam, the Netherlands
Jolie (2016)
4 miscarriages
Expecting baby July 2019
married to Roel
stay-at-home mom
writer
fashion enthusiast
cat fan 
loves to travel
live with less

Welkom op AfterNINE!

AfterNINE is een persoonlijk blog waarop ik content deel over mijn leven. Het moederschap, reizen, mode, onze bruiloft, mijn miskramen, recepten, hotspots. Whatever comes around!

Ideaal

Nadat ik tot 2x toe mijn baan als jeugdreclasseerder opzegde om een lange reis te maken, moest ik een flinke stap terug doen in mijn leefstijl. Mijn ervaringen in het buitenland maakten dat ik dit ook geen probleem vond, het heeft mijn ideaal van een minder kapitalistisch leven alleen maar versterkt. In Nederland is het heel belangrijk wat voor werk je doet, hoeveel je verdient en wat je bezit. In mijn ideaalbeeld ligt de focus ergens anders, namelijk op het zoveel mogelijk tijd vrij maken om samen te zijn met de mensen van wie ik houd en mooie ervaringen op doen. Geld verdienen is noodzakelijk om te kunnen leven, maar in het totale plaatje een bijzaak.

In mei 2015, we waren net een maandje terug van onze laatste reis, bleek ik in verwachting te zijn. Niet ongepland, maar sneller dan verwacht. Wat een mooie verrassing! Roel had op dat moment net weer werk en ik nog niet, en we besloten dat ik thuisblijfmoeder zou zijn. Iets waar ik van kinds af aan al van droomde! Ik vind het heel belangrijk dat één van ons thuis is met ons kind. Maar met een gezin op 1 inkomen leven is in deze maatschappij een echte uitdaging!

Eind januari 2016 is onze dochter Jolie geboren. Sindsdien draag ik de dagelijkse zorg voor haar en voor het huishouden en werkt Roel fulltime in de jeugdhulpverlening. Tussen mei 2017 en september 2018 kreeg ik 4 miskramen en ik heb ervoor gekozen om ook hier open over te vertellen op mijn blog. Gelukkig ben ik inmiddels opnieuw en gezond zwanger en verwachten we in juli 2019 onze tweede dochter!

De naam AfterNINE

Samen met een vriendin fantaseerde ik vroeger over het uitbrengen van een zwangerschapsmagazine. En dat zouden we NINE noemen. Het magazine is er nooit gekomen, maar dit is the next best thing: Een blog over mijn leven na die 9 maanden zwangerschap, mijn leven als moeder, my life After NINE.

2 opmerkingen:

  1. Ik lees dit nu voor het eerst, superleuk geschreven en voor mij ook zeker waar! ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat spannend zeg om dat met alleen het inkomen van je verloofde te gaan doen! Ik herken wel veel van wat je zegt, jammer dat het zo veel om geld en uiterlijk vertoon gaat. Maar ik hou ook zo enorm van shoppen en lekker uit eten gaan... Lastig. Maar succes gewenst, ben benieuwd hoe het bevalt.

    BeantwoordenVerwijderen

Speak up! Ik waardeer het! ♥