zondag 22 november 2015

SUNDAY SNAPSHOTS || 17


Hooii! Hebben jullie ondanks al die regen een beetje een leuk weekend? Ik ben gisteren naar de verjaardag van het zoontje van een vriendin geweest, hij werd 1! En vandaag heb ik lekker een chilldag. Joggingpak aan, gezichtsmaskertje... Voetbal kijken. En een nieuwe Sunday Snapshots voorbereiden!
Hier kijk je naar:

Boven: Onderweg naar Centraal Station, om daar de trein te pakken naar Nijmegen. 2 weken geleden gingen we op bezoek bij mijn stiefbroertje en zijn vriendin en bij mijn broertje en zijn vriendin, was erg gezellig! En meteen de laatste keer dat ik voorlopig zo'n lange treinrit maakt. Ik kan een heel artikel vol schrijven over waarom je niet met de NS wil reizen als je zwanger bent.... Wie weet doe ik dat nog wel!


Het centrum van Rotterdam hangt vol met deze mooie posters!


Eindelijk ben ik naar de kapper geweest! Ben superblij met mijn boblijn!


Vorige week woensdag ging ik met Marinke een dagje naar Delft. We hebben uitgebreid geluncht bij Kek. Ze staan bekend om hun heerlijke koffie, maar ook de broodjes waren heerlijk! En zo lief dat ze in de overvolle ruimte speciaal voor mij een plekje vrij konden maken waar ik op een gewone stoel kon zitten, omdat ik het echt niet meer volhoudt op een barkruk!


Mijn buik bij ruim 30 weken zwanger! Vorige week vrijdag ging ik Thais eten met mijn nichtje Anna en haar vriendinnen. Ze is inmiddels vertrokken voor een reis door Vietnam, in haar eentje. Jaloers lees ik al haar verhalen en bekijk ik haar foto's... Wat ziet het er prachtig uit!
Ik wil ook weer reizen!


Bij thuiskomst na deze gezellige avond, zette ik de TV aan en kreeg ik het afschuwelijk nieuws mee uit Parijs. Ik heb nog tot 3:30u wakker gelegen, op zoek naar het laatste nieuws en vol adrenaline. Ik ben niet gelovig, dus ik bid niet. Maar ik leef mee met al die mensen in Parijs die dit mee hebben moeten maken. En ook met de rest van wereld, want Parijs is natuurlijk niet de enige plek die met terreur te maken krijgt. Dit is misschien angstaanjagend dichtbij, maar het is overal even vreselijk. Ik hoop dat we met elkaar de rust een beetje kunnen bewaren.
Zaterdag waren Roel en ik 4 jaar samen! ♥ De bovenste foto hebben we genomen toen we een week of 6 samen waren, volgens mij Nog een beetje beduusd door de aanslagen, besloten we toch wat van onze dag te gaan maken. We hebben samen geluncht bij het Vlaamsch Broodhuys, ik kreeg prachtige rozen van Roel (ze waren echt enorm toen ze in bloei stonden, zo mooi!) en daarna hadden we een zwangerschapsfotoshoot.


Sundays are for friends! Desiree, Marinke, Georgina en ik waren van plan om cupcakes te gaan eten bij Ten to Three Bakery, maar daar was het helemaal vol. Het loopt kennelijk zo goed, dat je tegenwoordig moet reserveren... We hadden geen zin om te wachten en dus verplaatste we naar het nieuwe café van De Doelen. Ik was daar laatst ook al een keer met Marinke en het is daar echt leuk geworden! In plaats van cupcakes werd het dus lunch, en minstens zo gezellig!Maandag had ik weer een lunchdate! Lekker decadent... Dit keer sprak ik met Neomie af bij Bazar. Het regende de hele dag pijpenstelen, dus ik ging door de plassen weer naar huis.


De rest van de week heb ik het lekker rustig aan gedaan, net als Gijssie. Ik krijg er geen genoeg van om foto's te maken van mijn lieve, steeds weer net andere, slaaphoudingen!
Ik had veel pijn in mijn rug en in mijn bekken, dus dinsdag heb ik eigenlijk de hele dag plat gelegen. Daardoor was ik donderdag weer wat fitter en heb ik het hele huis schoon kunnen maken. En zo moet ik mijn energie steeds goed verdelen. Morgen 32 weken zwanger, ben benieuwd hoe het komende week gaat!
Q: Heb jij nog leuke plannen?

2 opmerkingen:

Speak up! Ik waardeer het! ♥