dinsdag 17 november 2015

BABY BUMP ll FOTOSHOOT DOOR EVELIEN HOGERS


Afgelopen zaterdag waren Roel en ik 4 jaar samen en dat vierden we met een professionele fotoshoot van ons samen en ons kindje-op-komst. ♥
Ik kende Evelien nog niet persoonlijk, maar door gezamenlijke vrienden waren we in het begin van mijn zwangerschap met elkaar in contact gebracht en daaruit is deze leuke samenwerking ontstaan.
Een zwangerschapsfotoshoot is natuurlijk het mooist met een flinke buik, maar je wil ook niet te laat zijn... Ik ben nu 31 weken zwanger en voor ons was dit de perfecte timing! Door problemen met mijn bekken ben ik niet meer zo mobiel en is treinreizen echt drama, daarom was het extra fijn dat we de fotoshoot 'gewoon' in Rotterdam konden doen. 
Helaas werd er noodweer voorspeld op de dag van de shoot, dus we moesten op zoek naar een overdekte locatie in Rotterdam. We begonnen onder de bogen bij het NAI en liepen vanaf daar het Museum Park in. Wat een mooie locatie is dat toch! En het slechte weer voegt juist een knusse herfstsfeer toe aan de foto's, vind ik. Een mooi resultaat! 
Ik vind het ontzettend tof dat Evelien een herinnering aan deze bijzondere periode voor ons heeft vastgelegd! Je kunt niet alleen bij haar terecht als je zwanger bent, ze doet ook New Born fotoshoots, portretten, gezinsfotoshoots, loveshoots en bruidfotografie. HIER vind je meer informatie over haar tarieven en HIER kun je meer zien van haar werk tot nu toe. 
En...! Momenteel heeft ze een speciale kortingsactie: Een uur fotoshoot op locatie, met minimaal 15 bewerkte foto's vanaf €75,- (exclusief reiskosten €0,19cnt per kilometer vanaf Amsterdam en evt parkeerkosten)! Dus heb je iets moois te vieren of vast te leggen, dit is er een mooi moment voor. 

Q: Zou jij kiezen voor een fotoshoot als je in verwachting bent? En wat vind je van de foto's?

5 opmerkingen:

 1. Wat een lieve foto's!! Ze zijn echt heel tof geworden. Het slechte weer geeft het inderdaad wel een fijn sfeertje!! :D

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, lekker Nederlands dat weer! :) Dank je wel! x

   Verwijderen
 2. Erg mooi geworden...niet zo standaard en vind dat regenachtige ook leuk. Nog een fijne zwangerschap

  BeantwoordenVerwijderen

Speak up! Ik waardeer het! ♥