maandag 11 mei 2015

OOTD || PLEATS PLEASE


 Ph: Roel van Tienen
skirt and bag - Monki, top - H&M trend, boots - H&M, sunnies - Polette

NL: Afgelopen weekend vierden we dat mijn schoonouders 40 jaar getrouwd zijn. Met Roels hele gezin verbleven we op camping De Lievelinge in Vuren, een 'hippe' camping met een Parade-achtig sfeertje. Kamperen is niet mijn ding.
Ik vind het maar gênant, poepen in een door teveel mensen gedeeld WC-huis. Met je teiltje afwas naar datzelfde hok om af te wassen, en die vele, vele kinderen die overal luidruchtig spelen. Maar eerlijk is eerlijk, in de zon een boek lezen en 's avonds met een glas rode wijn bij het kampvuur zitten maakt dat allemaal weer goed!
Vrijdagavond gingen we uitgebreid uiteten om de bruiloft te vieren en daar droeg ik deze outfit. Feestelijk, maar niet zo overdressed dat ik het alleen 's avonds aan kon. En omdat ik zo'n vermoeden had dat het er eenmaal op de camping door alle drukte niet meer van zou komen, zijn Roel en ik een half uurtje vroeger opgestaan om bij ons achter, in de grauwe vroege ochtend wat foto's te maken. Gelukkig was het de rest van de dag stralend blauw!
Mijn zonnebril is mijn nieuwste aanwinst van Polette, een heel tof merk en relatief nieuw in Nederland. Maar daar kom ik binnenkort wat uitgebreider op terug.

Voor nu, een fijne maandag! Hoe was jullie weekend?

EN: To read the text in English, or any other language, please use the translate button. Thanks!


4 opmerkingen:

Speak up! Ik waardeer het! ♥