ROTTERDAM || INDEBUURT


Yes, in het najaar van 2018 kwam er zo'n leuke uitdaging op mijn pad: Ik werd gevraagd om vaste gastredacteur te worden voor Indebuurt Rotterdam! Indebuurt is een lokale nieuwswebsite, die zich vooral richt op positief nieuws en onderdeel is van de Persgroep. Als échte Rotterdammer voelde ik me uiteraard enorm vereerd! Zeker omdat ik ga schrijven over alle leuke moeder&kind-gerelateerde dingen die ik tegenkom in Rotterdam, dit sluit helemaal aan op mijn interesse én de content van AfterNINE.
Ik maakte een beetje een valse start, door de miskraam in september en de nieuwe zwangerschap kwam het schrijven niet echt op gang. Lang leve de vrijheid van vrijwillige opdrachten (en mijn lieve contactpersoon Britte die heel begripvol en meelevend was!) Maar inmiddels staan mijn eerste 2 artikelen online:

6x de leukste speelgoedwinkels in Rotterdam
en

5x de leukste musea voor kinderen in Rotterdam

Omdat ik uiteraard niet ieder artikel ook op mijn blog zet heb ik bovenaan AfterNINE een linkje gemaakt naar mijn persoonlijke pagina voor Indebuurt. Hier vind je een overzicht van mijn artikelen. De link vind je hier.

Omdat ik de laatste tijd vaker interviews heb gegeven, zowel over de herhaalde miskramen als over de keuze om thuisblijfmoeder te zijn, heb ik ook een pagina aangemaakt waar je deze samenwerkingen terug kunt zien. Deze vind je hier.

En dan maak ik meteen even gebruik van het moment om jullie te laten weten hoe blij ik ben dat jullie de tijd nemen voor het lezen van mijn schrijfsels, zowel hier als op andere websites! Dank daarvoor!!

Liefs,
Linda ♥

Populaire posts