WEDDING || DE BEDANKJES


Bij een bruiloft hoort een bedankje en deze hebben we ook zelf gemaakt. We wilden graag iets persoonlijks geven en iets waar je achteraf ook nog wat aan hebt.

Zelf zijn we dol op deze kaneel- en sneeuwamandelen, en dat wilden we graag delen! De weckpotjes zijn handig om te vullen, maar ze staan ook nog eens heel leuk in de kast. Als de amandelen op zijn kun je ze hergebruiken en vullen met kruiden of andere lekkere dingen. Op de krijtbordstickers schreef ik de datum van ons huwelijk en ons 'trouwlogo' met een krijtbordstift. Maar ook dit kun je weer wissen en er zelf iets opzetten. 
We hadden verwacht dat het heel veel werk zou zijn, maar dat viel ontzettend mee. We hadden het in 1 middag af!

Wat hebben we gebruikt? 

Kleine weckpotjes      Xenos                               
Krijtbordstickers        Sostrene Grene                  
Krijtbordstift             Pipo's                                 
Kaneelamandelen       Family Nuts (Markthal)       
Touw                        Flying Tiger
Thank you-tags          AliExpress

De kosten?

Wij maakten 85 bedankjes en waren ongeveer 120 euro kwijt. De grootste kostenpost waren de amandelen, dus je kan het ook iets goedkoper maken en de weckpotjes vullen met iets anders. Chocoladerozijnen of jelly beans zijn ook erg lekker en het ziet er ook nog eens leuk uit!

Wij hebben ze gebruikt voor onze bruiloft, maar je kan natuurlijk ook je eigen invulling geven aan dit idee! Bijvoorbeeld als bedankje bij een babyshower, een kraamfeest of als traktatie op je verjaardag! 

Q: Wat vind jij van deze bedankjes? En zou jij de bedankjes zelf maken?

♥ 


Populaire posts