zondag 6 december 2015

SUNDAY SNAPSHOTS || 18


Een nieuwe zondag, een nieuwe Sunday Snapshots! De laatste weken van mijn zwangerschap zijn aangebroken en ik breng veel tijd door in huis. Ik weet nog dat mijn beste vriendin met ruim 39 weken zwanger nog op mijn 30e verjaardagsfeest was, voor mij zit dat er helaas niet in... Maar wat zijn een paar maanden op een heel leven? En gelukkig lukt het me om af en te nog wat leuks te doen!


Boven: Aaah, vorige week donderdag hadden we de 32-weken echo. De laatste groeiecho totdat ze geboren wordt! Ondanks dat ik me goed voelde over het meisje in mijn buik - ze is zo actief! -, was ik na het debacle bij de 20-weken echo toch een beetje zenuwachtig. Maar ze doet het heel goed, het is een klein popje, maar netjes binnen de norm. Kan niet wachten om haar te ontmoeten!


Mijn outfit voor naar de fysio en een spontane koffiedate met Desiree. Nu ik zwanger ben, voelt het gebruiken van leggings als broek opeens minder fout. Zwarte positieleggings weliswaar, en met een lang shirt of, zoals in deze foto, een wollen trui. Comfort boven alles!
 

Vorige week zaterdag vierde mijn schoonmoeder haar verjaardag. We konden met mijn zwager en schoonzus meerijden, dus ik kon er ook bij zijn. Yeah! (met de trein naar Enschede is in dit stadium geen optie meer...maar daar hebben jullie over kunnen lezen in mijn laatste Friday Five!). Aan het eind van de middag werd deze heerlijke high-tea bezorgd, mmm!


Ooooo... ik mis gin! :) :)


Heb ik Twiggy net afgeleerd in het babybedje te kruipen, vind ik Gijssie in de kinderwagen. Ik moest er zo hard om lachen en het ziet er heel schattig uit, maar het moet geen gewoonte worden natuurlijk.. Al die haren! We hebben er nu zilverfolie ingelegd, werkt prima!


Ze past deze trui waarschijnlijk pas als ze een jaar oud is, maar als Star Wars-fan moest ik deze trui hebben! Ik heb 'm Roel cadeau gedaan, al is-ie natuurlijk voor onze dochter. :)
Ik hoop overigens dat ze nog even blijft zitten, totdat ik de nieuwe Star Wars in de bioscoop heb gezien! De laatste week van dit jaar zijn we van plan om te gaan, yaaaay!


Says it all... 


Vorige week tijdens het shooten van deze outfit. Ik merk dat ik de locaties in de winter graag dicht bij huis zoek!


Zo leuk, die 'herinneringen' op Facebook. Dit was deze week 5 jaar geleden. Een hoopje kittens, waaronder mijn lieve Gijssie en Twiggy en het zwarte staartje van Marinkes kat Joes, toen ze nog maar een paar weken oud waren. Too cute!


Ons meisje bij 32 weken en 3 dagen... Morgen alweer 34 weken, wat gaat het snel! Over 3 weken mag ze al komen, vanaf 37 weken schijnt het helemaal veilig te zijn. En met die bekkeninstabiliteit (tegenwoordig in combinatie met zwangerschapsischias), zou ik het niet erg vinden als ze wat eerder komt. Begin 2016, zoiets... :) Maar we hebben het niet voor het zeggen, he? Misschien blijft dit lieve, kleine meisje nog wel 2 weken langer zitten!


2 opmerkingen:

Speak up! Ik waardeer het! ♥