BABY BUMP || MIJN BABYSHOWER, SURPRISE!


Zondag, 13:00u. Ik sta net onder de douche als de bel gaat. 'Wie is dat?' roep ik naar Roel. 'Wat denk je?' zegt Roel met een big smile. Ik heb geen idee. 'Mijn vader?'
Maar nee, het zijn mijn vriendinnen Desiree en Marinke! Ze komen het huis versieren en ik moet een beetje opschieten... Over een uur staat de rest van de deur!

Waaaat?! Krijg ik toch nog een babyshower?! Met alle drukke levens en de feestdagen op komst, had ik het niet verwacht. Ik ben zo verrast! Vanaf een uur of 2 blijven de meiden binnen druppelen. Mijn beste vriendinnen, maar ook vriendinnen van vroeger, blogvriendinnen, familie... In mijn huiskamer hangt een waslijn met witte rompers, broekjes en mutsjes, een photobooth met ballonnen en roze pompoms, verkleedspullen en bordjes en overal staan roze lekkernijen en (alcoholvrije) drankjes! Het feest heeft een blog-thema, en de foto van de uitnodiging (een klein meisje met een camera) komt terug op de tompoucen, de versiering en de posters op de deur. Ik ben overwhelmed en de baby trapt wild mee in mijn buik!

Gedurende de middag wordt er een hoop gekletst, worden er rompers bedrukt en beschilderd, een hoop foto's gemaakt in de photobooth, en krijg ik heel veel cadeautjes! Op de pakjes zit een babyfoto van de gever en voordat ik het uit mag pakken, moet ik raden wie het is. Ik begin goed, maar op een gegeven moment loop ik echt vast haha!
Als klap op de vuurpijl krijg ik ook nog een mooi boek cadeau voor de baby, waarin al mijn vriendinnen zich voorstellen en iets vertellen over hun band met mij en hun wensen voor haar. 's Avonds heb ik het boek op mijn gemak gelezen, samen met Roel, en tranen met tuiten gehuild om alle mooie, liefdevolle en ontroerende teksten.

Het was een geweldige dag en op zo'n moment besef ik des te meer hoeveel geluk ik heb met de mensen om me heen! Echt! Dus geniet met mij mee van al deze leuke, lieve en gestoorde foto's. En Christel, Irene, Neomie, Sanne, Anna, Inês, Jasmijn, Tara, Fraukje, Anneke, Marjolein, Judith, Tessa en natuurlijk Levi en Amyleigh: Héél veel dank voor de mooie middag! En a special thanks to Desiree en Marinke voor het organiseren en mogelijk maken van mijn babyshower, zo ontzettend lief.
Liefde!


Populaire posts