zondag 15 mei 2016

SUNDAY SNAPSHOTS || 24

De afgelopen weken voelden als vakantie. Zon, hoge temperaturen, lekker eten en een hoop vrije dagen. Lees je mee wat ik allemaal gedaan heb? 

Boven: Desiree maakte deze actie-foto tijdens een koffiedate bij Tea Lab en zoals je ziet vindt Jolie dit geweldig! Ik krijg altijd een big smile als ik haar zo boven mijn hoofd houd!  


Lookje van vorige week zondag! 


Jolie vindt steeds vaker haar duim en dat helpt haar goed bij het in slaap vallen. Hier zelfs in de wipstoel! 


O no! Vorige week dinsdag wilde ik mijn haar graag iets lichter verven, maar toen was het opeens fel geel!
Diezelfde avond nog is Roel voor me naar de Etos gefietst om een asblonde kleur te halen. Nu is het nog steeds erg licht, maar gelukkig niet meer zo geel!


Vorige week woensdag was Marinke jarig en ze vierde het bij haar thuis. Het was een gezellige meidenbende, woohoo!
En 3x raden wie deze foto op Instagram heeft geliked? De enige echte Jody Bernal! Hilarisch toch? 


5 mei vierden we de vrijheid én de verjaardag van Neomie. Haar nichtje Charlotte kwam heel lief vragen of 'de baby even bij haar op schoot mocht'. Tuurlijk! Hoe schattig is dit?!


Vrijdag reden Roel en ik naar mijn ouders in Nijmegen. Zij zouden op Jolie passen, zodat wij even een paar uur iets met z'n tweeën konden doen. Onze eerste romantische date sinds de geboorte van Jolie! 
Ik moest wel even een traantje wegpinken toen ik Jolie voor het eerst bij iemand anders dan haar vader achterliet, maar uiteraard is het hartstikke goed gegaan. En onze qualitytime samen was ook heel fijn! Snel nog maar eens doen! 


Zaterdag kwamen Jasmijn (van Mix of Me) en haar vriend Sander naar Rotterdam, en samen gingen we naar foodtruckfestival TREK. Het was heel gezellig! We hadden een mooi plekje in de schaduw geconfisqueerd, ideaal voor Jolie, en hebben heerlijk gegeten en gedronken. Een mooie dag!


Ik eindigde de dag helaas met een migraine-aanval, dus ik ging heel vroeg slapen. De volgende dag werd ik door Roel verrast met dit lekkere ontbijt op bed, een lieve kaart en mooie cadeau's voor Moederdag! Zo lief en attent! 


Het was mijn eerste Moederdag! En daardoor vergat ik bijna dat ik zelf ook nog een moeder heb... Mijn moeder is nu oma, en ondanks dat dat geheel vanzelfsprekend is, vind ik dat besef heel bijzonder!  


Zondagmiddag kwamen Desiree en Roeland BBQ-en. Hier Jolie met haar vriendinnetje Reza! ♥


Het is vast omdat ik borstvoeding geef, maar ik heb de hele dag honger en hele rare cravings...! Dinsdagochtend was dit mijn ontbijt: chocolade vla met aardbeien.


Heerlijke babypootjes! 


Jolie kreeg maandag haar prikjes en werd daar dinsdag goed ziek van. Koorts, heel zielig huilen... Zo sneu! Daarnaast zit ze nu ook in sprongetje 4, voor wie bekend is met het boek Oei, ik groei. Kort gezegd houdt dat in dat ze nu een grote ontwikkeling doormaakt en het daardoor een beetje moeilijk heeft. Jolie uit dat door de hele dag dicht bij ons te willen zijn. Zodra ik haar weg leg om te slapen is het krijsen, en dus zit ze vooral in de draagzak, wilde ze iedere 2 uur drinken en sliep ze een paar nachten bij ons in bed. Vermoeiend, maar ook wel heel fijn, zo'n kroelkuikentje!
Donderdag was het nog steeds prachtig weer, en Sanne en ik gingen picknicken op het Dakpark. Bijkletsen en liggen in het gras... zo fijn! Jolie kan steeds beter rechtop zitten en doet het ook heel graag! En uiteraard wilde ze ook die dag heel veel drinken, net als wij heeft ze door de warmte extra dorst, dus gaf ik haar borstvoeding in het park. Wildvoeden, noemt Desiree dat, en ik vind het een geweldige term! 


Vrijdag ging ik koffie drinken met Desiree bij Tea Lab, weer een leuke playdate voor Jolie en Reza!

Komende week staan er weer leuke dingen op het programma. Roel heeft wat vakantiedagen achter Pinksteren geplakt en dus hebben we een mini-vakantie. En woensdag gaan we in Ondertrouw! ♥ Ja ja, onze trouwplannen beginnen serieuze vormen te krijgen!

Q: Heb jij nog leuke plannen?  


2 opmerkingen:

  1. Leuke fotootjes! ik geniet altijd zo van de foto's van jou en je dochter!

    xo

    BeantwoordenVerwijderen

Speak up! Ik waardeer het! ♥