OOTD || ORANGE IS THE NEW BLACK

Ph: Tara
rok en zonnebril- Monki, top - H&M divided, sandalen - Invito. horloge - Swatch

Wat was het zaterdag prachtig weer, hè jongens! Tara en ik trokken eropuit om outfitfoto's te maken en zonder arrogant te willen klinken moet ik zeggen dat ze erg goed gelukt zijn. De zon deed goed haar best en de mooie locatie, het stadhuis van Rotterdam, speelt daar natuurlijk ook een grote rol in. Stiekem bekruipt me het gevoel dat we extra moeten genieten van dagen zoals deze. Het najaar ligt op de loer en de zomer kan zomaar opeens voorbij zijn!

Mijn stijl is eigenlijk in een hele simpele formule te omschrijven: jurk / top + rok. Zeker in de zomer! Zonnebril op, sandalen aan en klaar! En.. alle ruimte voor die groeiende buik! Ik ben nu 20 weken (+1 dag) zwanger, precies op de helft! Nu hopen dat de baby helemaal gezond en compleet is op de echo van aankomende vrijdag en dan kan het echte genieten gaan beginnen! Het blijft spannend, ons kleintje is nu al zo waardevol!
Toen ik deze rok kocht - eigenlijk is het mijn feestjurk voor mijn verjaardagsfeest volgende week, maar dan heb ik vast geen tijd om te shooten - vertelde de verkoopster dat oranje zo moeilijk verkoopt in Nederland. Wij fashionista's leggen toch nog teveel de link met Koningsdag en voetbal. Ik vind het echter een hele mooie kleur, het knalt lekker en combineert fijn met zowel zwart als grijs als wit.
Q: Zou jij oranje dragen? Populaire posts