dinsdag 8 september 2015

OOTD || LITTLE BLACK BIRTHDAY DRESS

Ph: Roel van Tienen
jurk - Prenatal

Woohooo, gisteren was ik jarig! Zondagmiddag vier ik het pas voor vrienden en familie met een lunch én de onthulling van het geslacht van onze baby, maar gisteren kon ik natuurlijk ook niet zomaar aan me voorbij laten gaan.
Door Roel werd ik verrast met taart (én kaarsjes!) en een cadeau toen hij uit zijn werk kwam. 's Avonds zijn we uitgebreid uiteten geweest bij Stroom. Mijn laatste verjaardag met z'n 2-en!
Ik was van plan om tijdens mijn zwangerschap zo lang mogelijk mijn normale kleding te blijven dragen, maar ik merk dat het nu toch steeds lastiger wordt. Al koop ik een maat groter, het zit dan toch net niet. Daarom kocht ik vorige week mijn eerste positiejurk bij Prenatal. Uiteraard een simpel, zwart jurkje, want daar krijg ik nooit genoeg van! Hopelijk kan ik hier lang mee doen, want de verdere collectie was niet om over naar huis (of op mijn blog) te schrijven.
Q: Heb jij nog leuke tips voor wat ik kan dragen met mijn groeiende buik?
2 opmerkingen:

 1. Hij staat je prachtig! Mooie foto's ook! En nog gefeliciteerd natuurlijk! Misschien dat je wel rokken in een grotere maat kan dragen, met en wijdvallende top erboven o.i.d.?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel!
   Ja, wijde rokken die een beetje hoog in m'n taille vallen gaan nog wel goed! Ga het eens proberen!

   x

   Verwijderen

Speak up! Ik waardeer het! ♥