woensdag 27 mei 2015

ART || MARIO TESTINO'S TOWEL SERIES


Src: ELLE

Nadat ik op ELLE.nl de laatste aanwinst van Mario Testino's Towel Series zag - niemand minder dan Amanda Seyfried! - kwam ik op het idee om een artikel te wijden aan deze toffe reeks van foto's!

Mario Testino (1954) is een internationaal fotograaf, woonachtig in Londen. Hij is een bekende en veelgevraagde fotograaf, populair in de modebranche en onder celebrities. Hij heeft onder andere gewerkt voor Vogue, en heeft vele beroemdheden, zoals Madonna, Kate Moss, Cameron Diaz, Lady Gaga, Julia Roberts en Doutzen Kroes voor zijn camera gehad. Maar hij is ook hoffotograaf van Prins Charles en bestaat er zelfs een prachtige foto van onze eigen Willem-Alexander en Maxima van zijn hand!
De Towel Series is een serie foto's van beroemdheden gehuld in niets meer dan een handdoek. Ongeveer een jaar geleden begon het min of meer bij toeval met Kate Moss, toen hij na een shoot een foto van haar maakte in... alleen een handdoek. En deze foto beviel hem kennelijk zo goed, dat hij er een traditie van heeft gemaakt.
Dus kijk mee naar 12 door mij geselecteerde foto's (heb je onze eigen Michiel Huisman gezien? O my!) en enjoy!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Speak up! Ik waardeer het! ♥